0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

Ενημερωτικά άρθρα και Νέα

Ενημερωτικά άρθρα και τα Νέα της ΒΙΟΠΕΡ

Πλούσια τεχνική ενημέρωση στις κεντρικές εγκαταστάσεις της PENETRON ΕΛΛΑΣ

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση, το εμπορικό τμήμα της ΒΙΟΠΕΡ μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους, συγκεντρωθήκαμε στο εκπαιδευτικό κέντρο της PENETRON στους Θρακομακεδόνες. Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της εταιρείας, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του γενικού διευθυντή της PENETRON, κυρίου Θοδωρή Μεντζικοφάκη, ο οποίος τόνισε τον διεθνή χαρακτήρα και τα επιτεύγματα της αμερικανικής εταιρείας.
Μεταξύ των άλλων σημείωσε ‘’η PENETRON INTERNATIONAL αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος, με την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, αλλά και άλλων καινοτόμων συστημάτων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας PENETRON έχουν καθιερώσει την φήμη τους, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας. Σήμερα το δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης της εταιρείας, εκτείνεται σε πάνω από 65 χώρες, παρέχοντας στην εταιρεία την δυνατότητα να μοιραστεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της.
Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση των προϊόντων σε συνάρτηση με την εξαιρετική υποστήριξη προς τους πελάτες, η PENETRON INTERNATIONAL συνεχίζει να καθορίζει την αξιοπιστία και την υπεροχή στην προστασία του σκυροδέματος, για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ανάπτυξης της, από τον Νοέμβριο του 2006 δημιουργήθηκε στην Αθήνα η PENETRON HELLAS, θυγατρική της PENETRON INTERNATIONAL’’. Στη συνέχεια οι άνθρωποι της PENETRON, μας ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις τους και καταλήξαμε σε ένα πρωτόγνωρο εργοταξιακό χώρο όπου υπήρχαν εφαρμοσμένα δείγματα προϊόντων. Σε αυτό τον χώρο οι τεχνικοί της εταιρείας, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδραστική συνθήκη, μας έδειξαν τη λειτουργία και τον τρόπο εφαρμογής μιας σειράς ξεχωριστών προϊόντων με βαθύ τεχνολογικό υπόβαθρο.Τεχνικά πλουσιότεροι, το βράδυ της Τετάρτης που ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τη βαθιά τεχνική ενημέρωση που μας προσέφεραν απλόχερα οι άνθρωποι της PENETRON.
Όλοι εμείς που απολαύσαμε αυτή μας τη συνάντηση, ευχαριστούμε θερμά τον Θοδωρή Μεντζικοφάκη και όλη τη δραστήρια ομάδα του που μας φρόντισαν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …