0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΒΙΟΠΕΡ ιδρύθηκε το 1975.

Με έδρα σε μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες των Αθηνών, τη λεωφόρο Πειραιώς, γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς στην αγορά των προϊόντων που αφορούν την κατασκευή οικοδομικών έργων.

Το όραμα του ιδρυτή της, Ηρακλή Περιστερά, ήταν η δημιουργία ενός Τεχνικού Πολυκαταστήματος που θα εστίαζε επάνω στις ανάγκες κάθε μεγάλου ή μικρότερου έργου και θα ήταν ικανό να τις καλύψει με βαθιά τεχνική γνώση και τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση προϊόντα.

Σήμερα η ΒΙΟΠΕΡ ολοκληρωμένη εμπορικά, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του τεχνικού κόσμου και απευθύνεται σε όλους εκείνους τους καταναλωτές που έχουν ενδιαφέρον για την κατασκευή, την επισκευή, την συντήρηση, την ανακαίνιση αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού και του επαγγελματικού τους χώρου.

Κατάστημα ΒΙΟΠΕΡ στην Πειραιώς

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Προσφέρουμε απλόχερα την πολύχρονη τεχνογνωσία μας σε κάθε τεχνικό ζήτημα, πρόβλημα ή και ανησυχία. Συμβουλεύουμε, καθοδηγούμε και δίνουμε λύσεις όπου ζητηθεί.

Επισκεπτόμαστε χώρους εργασιών, όπως είναι οικοδομές, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και όπου χρειαστεί έχουμε σε αυτές μας τις επισκέψεις την υποστήριξη ακόμη και των παραγωγών βιομηχανιών.

Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την αγορά των προϊόντων, είμαστε κοντά σας για να διασφαλίσουμε την επιλογή σας

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είμαστε υπέρμαχοι της ιδέας, να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και άριστες υπηρεσίες, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας και η άψογη μεταξύ μας σχέση, μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε εξαιρετικές τιμές αγορών των προϊόντωνπου διαθέτουμε.

Η συνθήκη αυτή μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα και συστήματα σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές αγοράς.

Η εμπορική μας πολιτική κλιμακώνει εκπτώσεις, ανάλογα με το εύρος και την συνέπεια των πελατών μας, ενώ ανταμείβει τις σταθερές σχέσεις με μοναδικά προνόμια.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχουμε προσεκτικά επιλέξει, να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σύγχρονα προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, που μπορούν να καλύψουν κάθε υψηλή απαίτηση εφαρμογών.

Πολυεθνικές εταιρείες με παγκόσμια τεχνογνωσία αλλά και κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με προϊόντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της χώρας μας, συνθέτουν την ομάδα των συνεργατών – προμηθευτών μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • Γιατί είμαστε ένα ΟneStopShop Τεχνικό Πολυκατάστημα, στημένο στα μέτρα σας, έτοιμο να προσφέρει προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο για όλους εσάς τους ενημερωμένους επαγγελματίες, αλλά και ανήσυχους ιδιώτες που οι απαιτήσεις σας είναι να βρίσκετε λύσεις σε τεχνικά ζητήματα με αξιόπιστα προϊόντα εγνωσμένης αξίας, από επώνυμες εταιρείες, κορυφαίες στον κλάδο τους.
  • Γιατί έχουμε τη βαθιά τεχνική γνώση που απαιτείται για να ολοκληρωθούν τα έργα σας χωρίς προβλήματα από λάθος χρήση προϊόντων, συστημάτων και τεχνικών.
  • Γιατί εξασφαλίζουμε τις best value for money αγορές σας.
  • Γιατί μπορούμε να παραδώσουμε τις παραγγελίες σας ακόμη και αυθημερόν.
  • Γιατί γνωρίζουμε τα τεχνικά συνεργεία που μπορούν να εφαρμόσουν τα προϊόντα που αγοράσατε και σας τα συστήνουμε.
  • Γιατί θα ζήσετε την εμπειρία του ξεχωριστού πελάτη, που απολαμβάνει την προσοχή, την προστασία, τη συνέπεια και τον σεβασμό της ΒΙΟΠΕΡ.
  • Γιατί είμαστε κοντά σας!