0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

Ενημερωτικά άρθρα και Νέα

Ενημερωτικά άρθρα και τα Νέα της ΒΙΟΠΕΡ

Μόνωση και Στεγανοποιηση

Στεγανοποίηση. Κρατήστε μακριά το νερό

Καθώς οι μέρες γίνονται σύντομες και οι βροχές γίνονται πυκνότερες, η στεγανοποίηση και η αδιαβροχοποίηση του σπιτιού σας αποκτούν ζωτική σημασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε την κατάσταση των αρμών της ταράτσας, των πλακιδίων και των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σας, καθώς και κάθε άλλο σημείο του νερού ευάλωτο στην εισροή νερού.

Περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας με εκπτώσεις από την ΒΙΟΠΕΡ

Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας με εκπτώσεις από την ΒΙΟΠΕΡ

Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας, προσφέρουμε μοναδικές εκπτώσεις σε επαγγελματικά καθαριστικά για το σπίτι σας και άλλες προσφορές εργαλείων και εξαρτημάτων. Αναβαθμίστε τον χώρο σας, επενδύστε σε επαγγελματικά προϊόντα, και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ευκαιρίες που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Περισσότερα

Τεχνικό σεμινάριο από την KNAUF

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, στον χώρο του Τεχνικού μας Πολυκαταστήματος, (λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα) συνδιοργανώσαμε με την πρωτοπόρο εταιρεία KNAUF, Τεχνικό Σεμινάριο.

Περισσότερα

Τεχνικό σεμινάριο από την FILA

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, στον χώρο του Τεχνικού μας Πολυκαταστήματος, συνδιοργανώσαμε με την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας, προστασίας και συντήρησης των κεραμικών και της φυσικής πέτρας FILA, Τεχνικό Σεμινάριο. Η FILA είναι [...]
Περισσότερα

Η ΒΙΟΠΕΡ μαζί με την CatLights στην Έκθεση Natex

H VIOPER συμμετείχε στην ΝΑΤΕΧ την μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα σκάφη. Η ΝΑΤΕΧ είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για [...]
Περισσότερα