0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

ISOMAT THERMOSYSTEM

Η εξωτερική θερμομόνωση συνιστά μία από τις πιο σημαντικές μεθόδους για τη σωστή θωράκιση του σπιτιού σας απέναντι στις καιρικές μεταβολές και τη φθορά του χρόνου. Η επιλογή ενός πιστοποιημένου και ολοκληρωμένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, όπως αυτών που διαθέτει η ISOMAT, θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για εσάς όσο και για το κτίριο σας. Η επανέναρξη του επιδοτούμενου από το κράτος προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για να μπείτε κι εσείς στη διαδικασία να θερμομονώσετε εξωτερικά το σπίτι σας!

Γιατί να επιλέξετε τα ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM;

Χάρη στα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα τόσο για θέρμανση το χειμώνα, όσο και για κλιματισμό το καλοκαίρι. Συνεπώς, μειώνεται το ενεργειακό κόστος του κτιρίου σας, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται απόσβεση του κόστους εφαρμογής του συστήματος μέσα στα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του.

Παράλληλα, μπορείτε να χαρίσετε στο κτίριό σας την πρόσοψη που του αξίζει με τους έγχρωμους υδαταπωθητικούς παστώδεις σοβάδες MARMOCRYL της ISOMAT! Έτσι, όχι μόνο ανακαινίζετε εύκολα και γρήγορα την εξωτερική όψη του σπιτιού σας, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζετε απόλυτη στεγανότητα και προστασία από τις καιρικές μεταβολές. Επομένως, χάρη στην εξωτερική θερμομόνωση, το ακίνητο σας αναβαθμίζεται ενεργειακά και αισθητικά, με άμεση συνέπεια την αύξηση της εμπορικής του αξίας!

Ένα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας μέσα στο σπίτι, αφού θα νιώθετε θερμική άνεση στο χώρο σας σε καθημερινή βάση. Με την εφαρμογή των ολοκληρωμένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης της ISOMAT, εξαλείφονται οι θερμογέφυρες και διατηρείται μία σχετικά σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, απολαμβάνετε ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι σας χειμώνα-καλοκαίρι!

Επιπλέον, η εφαρμογή των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, ειδικά εάν η τοποθέτησή τους γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο. Η διαδικασία απαιτεί λίγες μόνο ημέρες, χωρίς να προκαλείται αναστάτωση στην καθημερινότητά σας ή ενόχληση των γειτόνων σας.

Τέλος, με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς περιορίζεται δραστικά η εκπομπή ρυπογόνων ουσιών, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, οι οποίες παράγονται από τη χρήση καυσίμων για την θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

Πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από την ISOMAT

Ανταποκρινόμενη στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς αλλά και στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, η ISOMAT έχει αναπτύξει τη σειρά ολοκληρωμένων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM. Διαθέτοντας 4 διαφορετικά συστήματα, η ISOMAT προσφέρει λύσεις για την κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών αλλά και κατασκευαστικών εφαρμογών, αντικατοπτρίζοντας έτσι την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο κλάδο των δομικών υλικών.

Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC συνιστά την πιο οικονομική επιλογή, ενώ, το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM είναι κατάλληλο για προσόψεις με υψηλές απαιτήσεις σε ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX αποτελεί την ιδανική πρόταση για κατασκευές με απαιτήσεις σε ελαστικότητα, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL λειτουργεί ως άριστη λύση σε περιπτώσεις κατασκευών με υψηλές ανάγκες πυρασφάλειας και ηχομόνωσης. Κάθε ένα από τα παραπάνω συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την ETAG 004 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 13499 για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) από διογκωμένη πολυστερίνη. Η επιλογή ενός πιστοποιημένου συστήματος σας εγγυάται ότι ο συνδυασμός των υλικών έχει περάσει όλους τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Οδηγία για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, ορίζοντας έτσι το προσδοκώμενο χρόνο ζωής του συστήματος μέχρι και τα 25 χρόνια!

Δείτε πώς γίνεται η εφαρμογή του συστήματος σε 6 μόνο βήματα!

Τοποθετούμε τους οδηγούς στήριξης περιμετρικά του κτιρίου παράλληλα πάντα με το έδαφος και τους αγκυρώνουμε στο υπόστρωμα με τα ειδικά βύσματα (2 τεμάχια/τρέχον μέτρο).

Στη συνέχεια διαστρώνουμε την κόλλα (ISOMAT AK-T35) στη θερμομονωτική πλάκα (EPS/ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με 2 τρόπους:

  1. Καθολικά στην επιφάνεια της πλάκας με οδοντωτή σπάτουλα, αν το υπόστρωμα είναι ομαλό.
  2. Περιμετρικά της πλάκας και στο κέντρο της, σε 2 ή περισσότερα σημεία, με μυστρί, αν το υπόστρωμα είναι ανώμαλο.

Οι θερμομονωτικές πλάκες (EPS/ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) επικολλούνται σε οριζόντιες επάλληλες στρώσεις, από κάτω προς τα πάνω, σε διάταξη διασταυρούμενων αρμών, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο ρηγματώσεων του τελικού σοβά.

Την επόμενη μέρα γίνεται μηχανική στερέωση των πλακών (EPS, ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με βύσματα μήκους ανάλογου με το πάχος της πλάκας και το είδος του υποστρώματος. Ακολουθεί καθολική διάστρωση της κόλλας (ISOMAT AK-T35/T55/THERMO ACRYL/Τ65) σαν υλικό σπατουλαρίσματος στην επιφάνεια των πλακών.

Απλώνουμε την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα σε τμήματα πλάτους > 1 m. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το υαλόπλεγμα και το εγκιβωτίζουμε στη νωπή κόλλα πατώντας το με τη λεία πλευρά της σπάτουλας.

Αφού στεγνώσει καλά η οπλισμένη στρώση, την ασταρώνουμε με το αστάρι που αντιστοιχεί στο σοβά που θα χρησιμοποιήσουμε. Αφού στεγνώσει και το αστάρι, ακολουθεί η τελική επικάλυψη με τα παστώδη επιχρίσματα MARMOCRYL (ακρυλικά, σιλικονούχα ή υδρύαλου) της ISOMAT.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ