0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

Ενημερωτικά άρθρα και Νέα

Ενημερωτικά άρθρα και τα Νέα της ΒΙΟΠΕΡ

NOVA PAINT CLUB – Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας

Με στόχο να επιβεβαιώσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική αγορά χρωμάτων, το Nova Paint Club, η μεγαλύτερη ένωση ανεξάρτητων βιομηχανιών χρωμάτων στον κόσμο, πραγματοποίησε από 9-13 Μαΐου το ετήσιο συνέδριό του στην Αθήνα.

Σε αυτό, ως μέλος της Ένωσης από την Ελλάδα, έλαβε μέρος και η Kraft Paints, η οποία διαθέτει επιχειρηματική παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στο Nova Paint Club, που ιδρύθηκε από πρωτοπόρες ανεξάρτητες εταιρείες χρωμάτων το 1983, συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 11 εταιρείες από όλον τον κόσμο, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στις χώρες τους και ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων τους. Συνολικά, οι εταιρείες μέλη του NOVA Paint Club έχουν κύκλο εργασιών που ξεπερνάει τα 2,5 δισ. δολάρια απασχολώντας περισσότερους από 8.000 εργαζόμενους σε 51 παραγωγικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν, συνοδευόμενοι από τον κύριο Καραβασίλη και τις διευθύνσεις εμπορικού, πωλήσεων και marketing της Kraft Paints, επισκέφθηκαν τη ΒΙΟΠΕΡ και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας.

Σε αυτή μας τη συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τους εκπροσώπους χρωματοβιομηχανιών από όλο τον κόσμο και να μοιραστούμε μαζί τους γνώση, τάσεις και εμπειρίες από την παγκόσμια αγορά των χρωμάτων.

Εκείνοι από τη μεριά τους, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την διάρθρωση και την καθημερινότητα ενός ελληνικού τεχνικού πολυκαταστήματος.

Ακολουθούν, φωτογραφίες από τη συνάντηση.


Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *