0 0,00

Καλάθι

No products in the cart.

Ενημερωτικά άρθρα και Νέα

Ενημερωτικά άρθρα και τα Νέα της ΒΙΟΠΕΡ

Στεγανοποίηση. Κρατήστε μακριά το νερό

Μόνωση και Στεγανοποιηση

Μόνωση και Στεγανοποίηση: Το κλειδί για ένα ήρεμο χειμώνα 

Καθώς οι μέρες γίνονται σύντομες και οι βροχές γίνονται πυκνότερες, η στεγανοποίηση και η αδιαβροχοποίηση του σπιτιού σας αποκτούν ζωτική σημασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε την κατάσταση των αρμών της ταράτσας, των πλακιδίων και των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σας, καθώς και κάθε άλλο σημείο του νερού ευάλωτο στην εισροή νερού.

> ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΠΕΡ

Στεγανοποίηση της Ταράτσας

Η ταράτσα είναι μια από τις πιο εκτεθειμένες επιφάνειες του σπιτιού σας στα στοιχεία. Τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κύματα βροχής και χιονιού μπορούν να προκαλέσουν ζημιές αν δεν υπάρχει καλή στεγανοποίηση. Η στεγανοποίηση των αρμών της ταράτσας είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ακεραιότητας της ταράτσας και την προστασία του εσωτερικού χώρου σας από τυχόν διαρροές. Υλικά στεγανοποίησης αρμών, όπως σιλικόνη, εποξειδικά υλικά, και αδιαβροχοποιητικές μεμβράνες, μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία αδιάβροχης επιφάνειας.

Στεγανοποίηση Πάνω από Πλακάκια

Εάν έχετε εξωτερικές επιφάνειες με πλακάκια, όπως μπαλκόνια ή αίθρια, η στεγανοποίηση αυτών των επιφανειών είναι εξίσου σημαντική. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα αδιαβροχοποιητικά προϊόντα, μπορείτε να προστατέψετε τα πλακίδια από τη διάβρωση και τις υγρασίες. Τα αδιαβροχοποιητικά προϊόντα είναι εύκολα στην εφαρμογή και προστατεύουν τις επιφάνειες από την υγρασία και τους λεκέδες.

Αδιαβροχοποίηση Εξωτερικών Τοίχων

Οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού σας είναι επίσης εκτεθειμένοι στα στοιχεία και την υγρασία του φθινοπώρου και του χειμώνα. Η στεγάνωση αυτών των τοίχων είναι απαραίτητη για να προστατεύσετε το σπίτι σας από τυχόν ζημιές και να διατηρήσετε τη θερμομόνωση. Υλικά αδιαβροχοποίησης, όπως υδροσφράγιση, ειδικές βαφές αδιαβροχοποίησης και σιλικόνες, μπορούν να εφαρμοστούν στους εξωτερικούς τοίχους για προστασία.

Συνοψίζοντας, η στεγανοποίηση και η αδιαβροχοποίηση είναι σημαντικές διαδικασίες που πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες σπιτιών καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο. Με τη χρήση κατάλληλων υλικών στεγανοποίησης, μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές και προστατευμένο από τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά την κατάσταση της στεγάνωσης στο σπίτι σας και να προβαίνετε σε επισκευές όπου απαιτείται, προκειμένου να διατηρήσετε το σπίτι σας στεγανό και ασφαλές όλο τον χρόνο.

Μιλήστε με τους επαγγελματίες μας (2104836347) για να σας συστήσουμε τα πιο κατάλληλα προϊόντα στεγανοποίησης για τις δικές σας ανάγκες! Μπορούμε να σας συστήσουμε και τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εφαρμογή των προϊόντων μας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …